Senyor retor


La nova aposta de Canal9 i la productora Nadie es Perfecto, Senyor Retor, rodada íntegrament a  terres valencianes i en llengua valenciana, va conseguir anit a la seua estrena a Canal 9 un importantisim exit d´audiencia, en un 14,7% de share. Esta dada d´audiencia es mes important si cal donat les intempestuoses hores en la que es va fer l´estrena, quasi les 23 hores de la nit, i donem grácies que no hi hagué prórroga al partit de futbol disputat abans.

Sense saber masa el que escric, crec que poques vegades, desde el seu naiximent, Canal9 ha tingut una cuota de pantalla tan alta a eixes altes hores de la nit, donat especialment a que l´audiencia de Canal9 es majoritariament adulta i a eixes hores ja esta pensant en el coixì mes que en vore una nova serie. Això ens aporta una informació molt important, i es que tal volta i per fí, Canal9 pot atrapar gracies a Senyor Retor a una audiencia jove la qual es consideraba com a perduda fa molt de temps.

Per tant, considere un exit molt gran per a Canal9 i per a la productora Nadie es Perfecto les dades d´audiencia a la seua estrena. Igualment representa un exit per al nostre idioma valenciá, ja que Senyor Retor está rodada íntegrament en valenciá.

Tot açò es diluiría i derrumbaría rápidament sense una interesant trama, i per suposat, sense uns bons actors. El cas es que Senyor Retor també pasa en nota aquest examen. La série es extremadament divertida i, salvant l´inici un poc pesat donat la inevitable presentació de tots els personatjes, t´introdueix rápidament a la trama i el sumergeix en la vida d´eixe poblet a l´interior del Regne de València, Sant Antoni de Benifassem, (Marines el Viejo).

Si sumem a tot açò una gran despessa de mitjos, a la vegada que gran quantitat d´escenaris seleeccionats, tan interiors com exteriors, el resultat no pot ser altre que el descrit anteriorment.

Per tant, es donen totes les premises per que Senyor Retor es quede durant molt de temps a les nostres pantalles. Esperem que molt prompte es done l´ordre de rodatje de la que será…. segona temporada de Senyor Retor.

 

Anuncios

3 comments

  1. Vaig veure el primer capítol i m’ha encantat, pense que perqué els capítols son independents uns del altres va a tenir un gran exit a més de comptar amb grands actoors (actrius) de la nostra comunitat, una d’elles Empar Canet per exemple.

  2. Cert Consuelo, feia falta una producció aixì de fresca, divertida i en valencià. Per sort per a mosatros, la productora es valenciana i pareix que no descansa. A vore per a quant series en valencià dels nostres escriptors mes universals.

  3. He seguido las dos tempotadas integramente, sencillamente genial y divertida, ahora solo nos queda esperar a la tercera temporada que espero sea pronto

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s